Part on väga hea ja maitsev lind – sellest saab valmistada mõnusa roa erinevatel viisidel. Tavaliselt olen parti teinud ikka haudepotis, aga sel korral sain nii suure pardi, et mitte ühtegi potti see tervelt ei mahtunud ja seega tuli parti küpsetuskotis teha. Üldiselt sarnaneb pardi sellisel viisil küpsetamine väga hane tegemisega, aga tulemus on kindlasti väga pardilik.
Loe edasi “Part küpsetuskotis”
Silt: loorber
Marineeritud angerjas
Angerjat teatavasti on võimalik päris mitmel moel teha – suitsetada, praadida, keeta, patta panna jne, aga mina tegin sel korral Aare õpetussõnade järgi marineeritud angerjat. See on ju teada-tuntud “angerjasült”.
Sel korral olin ma lausa ise paadis, kui Aare angerja kätte sai, kahju ainult, et mul ei angerjas ei näkanud – aga see on ühe teise teema jutt.
Loe edasi “Marineeritud angerjas”