Part on väga hea ja maitsev lind – sellest saab valmistada mõnusa roa erinevatel viisidel. Tavaliselt olen parti teinud ikka haudepotis, aga sel korral sain nii suure pardi, et mitte ühtegi potti see tervelt ei mahtunud ja seega tuli parti küpsetuskotis teha. Üldiselt sarnaneb pardi sellisel viisil küpsetamine väga hane tegemisega, aga tulemus on kindlasti väga pardilik.
Loe edasi “Part küpsetuskotis”
Silt: hapukapsas
Ahjuhani küpsetuskotis
Hani on üks korralik pidusöök ja selle tegemiseks on erinevaid võimalusi ning retsepte. Tavaliselt on hane ahjus küpsetamise juures väga tähtis hane kasta ja keerata. Aga see keeramine ei ole reaalsuses üldse mitte lihtne tegevus – kui hani kaalub ikka ~4 kilo, siis keeramise käigus võib paljugi huvitavat juhtuda. Seega sai sel Vabariigi aastapäeval mindud natuke teist teed – nimelt sai hane tehtus hoopis küpsetuskotis. Tulemus sai päris hea.
Kõrvale võib ahjukartuleid teha.
Loe edasi “Ahjuhani küpsetuskotis”