Part on väga hea ja maitsev lind – sellest saab valmistada mõnusa roa erinevatel viisidel. Tavaliselt olen parti teinud ikka haudepotis, aga sel korral sain nii suure pardi, et mitte ühtegi potti see tervelt ei mahtunud ja seega tuli parti küpsetuskotis teha. Üldiselt sarnaneb pardi sellisel viisil küpsetamine väga hane tegemisega, aga tulemus on kindlasti väga pardilik.
Loe edasi “Part küpsetuskotis”
Silt: ahjupann
Haug ahjupannil
Haugi talvel tegemise juures on üks suuremaid probleeme kindlasti värske haugi leidmine. Kes teab, millised need kalad turul/poes on. Seega enne haugi tegemist tuleb minna kalale 😉 Piisab ka, kui äi kalal käib. Talvel on kalastamine veel omaette elamus. Sedasi on täiesti kindel, et saab kasutada värsket haugi. Sellist ilusat – paarikikolst. Ja nagu mu äiapapa ütles – kevadine haug on väga hea ja mahlane.
Loe edasi “Haug ahjupannil”